KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA

Çalışan / Aday Aydınlatma Metni

BİRKE KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİ

 

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun (“Kanun”) 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla, aşağıda bilgileri bulunan Birke Koruma ve Özel Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şti. (“Birke Özel Güvenlik) tarafından hazırlanmıştır.

MERSİS Numarası: 0732071213400011

Adresi: Hacı Halil Mah. Adliye Cad. 31/7 No:69/7   Gebze / KOCAELİ

Telefon: 0 262 641 89 13         E-mail: info@birkegrup.com.tr

 

Birke Özel Güvenlik, çalışan adayı ait: Ad, soyad, T.C. kimlik no, cinsiyet bilgisi, cep/telefon numarası, özgeçmiş bilgileri, mesleği, çalışılan son şirket bilgileri, referans, imza, diploma bilgileri, gidilen kurslar, meslek içi eğitim bilgileri, sertifikalar, askerlik bilgileri, medeni hali, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleri, sürücü belgesi bilgileri ile kamera kayıtları verilerini; çalışan adaylarının başvuru ve yerleştirme süreçlerinin yürütülmesi, fiziksel mekân güvenliğinin temini amacıyla işlemektedir.

Söz konusu kişisel veriler, Kanunun 5. maddesinde belirtilen “sözleşmenin kurulması ve ifası için gerekli olması, açık rızanın alınması, veri sorumlusu meşru menfaati” hukuki sebebine dayanarak işe alım ve yerleştirme işlemlerinde sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda elde edilmekte, tamamen veya kısmen otomatik yolla işlenmekte olup, gerekli her türlü teknik ve idari tedbirler alınarak korunmaktadır. Açık rızanın geri alınması halinde, veri işleme faaliyeti durdurulmaktadır.

Yukarıda belirlenen amaçlarla, gerçek kişiler veya özel hukuk tüzel kişileri, yetkili kamu kurum ve kuruluşları, yönetim kurulu üyeleri ile paylaşabilmektedir.

Kanunun “İlgili kişinin hakları”nı düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, ayrıntısını www.birkegrup.com.tr adresinde bulunan Birke Özel Güvenlik Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikasında düzenlendiği şekilde, Başvuru Formu’nu Birke Özel Güvenlik’e ileterek yapabilir.

 

AYDINLANMA BEYANI

Yukarıda açıklanan tüm hususlarda tarafıma gerekli aydınlatma yapıldığını, Birke Özel Güvenlik Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikasını okuduğumu ve anladığımı, 6698 sayılı Kanunun 11. maddesi kapsamındaki haklarımı bildiğimi beyan ederim.

 

Veri Sahibi Adı Soyadı  :………………………………..                     T.C. Kimlik No: ……………………………..

Tarih           :…./…../………..                                                                             İmza

 

AÇIK RIZA BEYANIM

Veri sorumlusunun sözleşmenin kurulması ve ifası için gerekli olması, açık rızanın alınması, veri sorumlusu meşru menfaatinden kaynaklanan nedenlerle sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda toplanan kişisel verilerimin işleme amacı ile bağlantılı, sınırlı ve ölçülü işlenmesine;

 

Açık Rızam ile Kabul Ediyorum                                     Kabul Etmiyorum

 

Veri Sahibi Adı Soyadı  :………………………………..                   T.C. Kimlik No: ……………………………..

Tarih           :…./…../………..                                                                          İmza

SORUNSUZ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

İletişim Bilgilerimiz

0506 156 96 81  

İnsan Kaynakları

Pazarlama

Pazarlama

Hacı Halil Mah. Adliye Cad. 31/7 No:69/7  

PK.41400  Gebze / KOCAELİ

Sosyal Medya Hesaplarımız

Yol Tarifi İçin Tıklayın